View Καιτη Φινου Κοκκινο Δωματιο PNG

View Καιτη Φινου Κοκκινο Δωματιο PNG. Οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι η αρχικαμαριέρα μάρω (βασιλική ανδρίτσου), ο ρεσεψιονίστ μίλτος (αλέξανδρος ρήγας), ο μπάρμαν αντώνης. Η πάντα γοητευτική καίτη φίνου, που συμμετέχει στο «κόκκινο δωμάτιο», σε έναν περίπου μήνα θα εμφανιστεί ως guest star με σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής στο «γκανιάν» του μega.

Χριστίνα Θεοδωροπούλου | Doovi
Χριστίνα Θεοδωροπούλου | Doovi from i.ytimg.com
Αλέξανδρος ρήγας (μίλτος, ρεσεψιονίστ) , βασιλική ανδρίτσου (μάρω) , χρήστος τριπόδης (αντώνης, μπάρμαν) , σοφία παυλίδου (σοφία ταξιτζού/γυναίκα του μίλτου) , καίτη φίνου (καίτη καμαριέρα). «κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε; Μιλώντας στην εκπομπή φτιάξε καφέ να στα πω, η γνωστή ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων:

Η καίτη φίνου (έδεσσα 30 δεκεμβρίου 1958) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

«δόξα τω θεώ έχω μάθει στην φτώχεια γι΄αυτό ίσως δεν με έχει αγγίξει. Δεν μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς έξω από το σπίτι του ηθοποιού. Η καίτη φίνου δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του απόστολου γκλέτσου ότι αποτελεί το μοναδικό ερωτικό του απωθημένο. Είπε η μάρω να κάνει ένα λευκό γάμο και αντί ξινός τής βγαίνει κανονικός!


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url