36+ Ζωζω Σαπουντζακη Ηλικία Gif

36+ Ζωζω Σαπουντζακη Ηλικία Gif. Η ζωζώ σαπουντζάκη είναι η σταρ της ελλάδας που συνεχίζει στα 88 της χρόνια να λάμπει να αισιοδοξεί και να λατρεύει τη ζωή! Ζωζώ (ζωή) σαπουντζάκη είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια και show woman.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον ...
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον ... from www.true.gr
Η ζωζώ σαπουντζάκη είναι η ζωντανή απόδειξη πως η φινέτσα και το στυλ δεν έχει ηλικία.στα 85 της δίνει ακόμα μαθήματα κομψότητας, και όπως λέεί ι ίδια ξοδέυει πολλά χρήματα στα λούσα. Η ζωζώ (ζωή) σαπουντζάκη (θεσσαλονίκη, 27 μαΐου 1933) είναι ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και show woman. Η ζωζώ σαπουντζάκη μίλησε στο «secret» των παραπολιτικών και σχολίασε την αποκάλυψη της ηλικίας της λέγοντας:

1,457 likes · 4 talking about this.

Μια ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, o άρης λουπάσης. Η ζωζώ σαπουντζάκη είναι η σταρ της ελλάδας που συνεχίζει στα 88 της χρόνια να λάμπει να αισιοδοξεί και να λατρεύει τη ζωή! Η ζωζώ σαπουντζάκη έχει γενέθλια και η φίνος φιλμ αποκάλυψε την ηλικία της μέσα από βίντεο που ανήρτησε στο facebook για να της ευχηθεί. Αγάπη πούγινες δίκοπο μαχαίρι ‎ (shellac, 10).


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url