27+ Ελενα Παπαρίζου 2005 Images

27+ Ελενα Παπαρίζου 2005 Images. Το βράδυ της πέμπτης 20 μαΐου πραγματοποιήθηκε ο β΄ ημιτελικός της eurovision 2021 και καλλιτέχνες από 17 χώρες ανέβηκαν στη σκηνή του ahoy arena στο ρότερνταμ της ολλανδίας με. Η έλενα παπαρίζου, η οποία το 2005 κατέκτησε την πρώτη θέση για την ελλάδα με το «my number one».

Παπαρίζου Eurovision / Helena Paparizou My Number One ...
Παπαρίζου Eurovision / Helena Paparizou My Number One ... from i55.servimg.com
Το βράδυ της πέμπτης 20 μαΐου πραγματοποιήθηκε ο β΄ ημιτελικός της eurovision 2021 και καλλιτέχνες από 17 χώρες ανέβηκαν στη σκηνή του ahoy arena στο ρότερνταμ της ολλανδίας με. Υπενθυμίζουμε, πως η έλενα παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της eurovision ταξίδεψαν στην ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «rock the. Η επιστροφή της παπαρίζου στη #eurovision, 16 χρόνια μετά!

Tα μουσικά είδη της είναι το σύγχρονο λαϊκό, ποπ και χορευτικό.

Ολόκληρη η ευρώπη δεν σταματούσε να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού. Το χρονοντούλαπο του tralala.gr θα σας θυμίσει περασμένα μεγαλεία, που μπορεί να έχουν περάσει ούτε 13 χρόνια από τότε, αλλά λόγω της ημέρας επιβάλλεται να θυμηθούμε! Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η έλενα παπαρίζου έφερε την ελλάδα στην κορυφή της ευρώπης με το my number one. Η έλενα παπαρίζου κατέκτησε την κορυφή στην eurovision το 2005 με το τραγούδι «my number one».


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url