18+ Συχνοτητεσ Digea Δορυφορικα Gif

18+ Συχνοτητεσ Digea Δορυφορικα Gif. Νέες συχνότητες εκπομπής των 3 stream στις 3 μοίρες ανατολικά. Δορυφορικό σύστημα digea,ert κατάλληλο γιά την δορυφορική λήψη των ελληνικών καναλιών.των digea , ερτ σε περιοχές όπου είναι αδύνατη η επίγεια λήψη.

Και το Epsilon σε HD... | Digital TV
Και το Epsilon σε HD... | Digital TV from 3.bp.blogspot.com
Με τον νέο χάρτη συχνοτήτων, τον συντονισμό για τη σύνταξη του οποίου είχε η γενική γραμματεία τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων του υπουργείου ψηφιακής. Συχνοτητεσ εκπομπησ δοκιμαστικου σηματοσ high definition περιφερειακή ζώνη κέντρο εκπομπής. Κατά την μετάβαση στις νέες κατοχυρωμένες συχνότητες της ψηφιακής τηλεόρασης, όσοι τηλεθεατές λαμβάνετε ήδη επίγειο ψηφιακό σήμα μέσω της digea θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες.

Με τον νέο χάρτη συχνοτήτων, τον συντονισμό για τη σύνταξη του οποίου είχε η γενική γραμματεία τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων του υπουργείου ψηφιακής.

Πρακτικά, δηλαδή, η digea δεν θα πληρώσει τις επόμενες τρεις δόσεις για την κατοχή του συνόλου των τηλεοπτικών συχνοτήτων που έλαβε το 2014 έναντι ποσού 18. Από δύο νέες συχνότητες ξεκίνησε τις εκπομπές της η digea από την ίδια γεωστατική θέση των 3.1°e , ενδεχομένως λόγω της επικείμενης έλευσης του eutelsat 3b. Επίθεση digea σε κυβέρνηση για συχνότητες και ερτ. Συνεχίζεται η ψηφιακή μετάβαση της digea στις τελικές συχνότητες.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url