14+ Κερατεα Αυτοκινητο Pics

14+ Κερατεα Αυτοκινητο Pics. Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό (φωτο αρχειου) © eurokinissi/βασιλησ παπαδοπουλοσ. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της πυροσβεστικής, μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της κακιάς θάλασσας στην κερατέα του δήμου λαυρεωτικής.

Πανελλήνιες 2014: Θέμα για την Έκθεση: τα χαρακτηριστικά ...
Πανελλήνιες 2014: Θέμα για την Έκθεση: τα χαρακτηριστικά ... from www.eirinika.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα άτομο. Ένα αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της κακιάς θάλασσας στην κερατέα , του δήμου λαυρεωτικής. Ένα αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων στην περιοχή κακιάς θάλασσας κερατέας.

Στη κερατέα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής, καθώς αυτοκίνητο αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της κακιάς θάλασσας στην κερατέα του δήμου λαυρεωτικής.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν 14. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την πτώση αυτοκινήτου, στο οποίο φέρεται να επέβαινε ένα άτομο, σε θαλάσσια περιοχή της κερατέας. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της εμακ στην κερατέα, καθώς αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα έπεσε στον γκρεμό λίγο πριν την παραλία της κακιάς θάλασσας. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν 14.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url