Download Νικοσ Τζαβαρασ Σοφη Ζαννινου Background

Download Νικοσ Τζαβαρασ Σοφη Ζαννινου Background. Η σόφη ζαννίνου βρέθηκε στο «the 2night show» και μίλησε για τη ζωή της στα μπουλούκια, καθώς οι γονείς της ήταν ηθοποιοί, τις μεγάλες συνεργασίες με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλά και για άγνωστες πτυχές και ιστορίες από τα παρασκήνια. Γιωργοσ τζαβαρασ ζαννινο νικοσ τζαβαρασ σοφη ζαννινου φιονα τζαβαρα.

Πολιτισμός και λάμψη στα εθνικά καλλιστεία STAR και MR GS ...
Πολιτισμός και λάμψη στα εθνικά καλλιστεία STAR και MR GS ... from www.paraskhnio.gr
See more of σόφη ζαννίνου/sofi zanninou on facebook. Στο the 2night show ήταν καλεσμένη το βράδυ της τρίτης η σόφη ζαννίνου, που μίλησε για την οικογένειά της, τις συνεργασίες της με τα ιερά 'τέρατα' του κινηματογράφου και μοιράστηκε με τον γρηγόρη αρναούτουγλου ιστορίες από τα παρασκήνια. Ένα από τα τραγούδια του cd είναι και αυτό του πολλά υποσχόμενου και ταλαντούχου στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού δια χειρός στους στίχους ο δημήτρης τζέμος με ερμηνευτή την πολύ γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιό του κινηματογράφου, θέατρου και τηλεόρασης, σόφη ζαννίνου στο τραγούδι.

Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια.» είπε χαρακτηριστικά η σόφη ζαννίνου στον γρηγόρη αρναούτογλου!

Η σόφη ζαννίνου είναι από τις γυναίκες που ξέρουν να εντυπωισάζουν και εδώ και χρόνια έχει κρατήσει μια σταθερή και σημαντική πορεία στο χώρο του θεάματος. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια.» είπε χαρακτηριστικά η σόφη ζαννίνου στον γρηγόρη αρναούτογλου! Η σόφη ζαννίνου βρέθηκε στο «the 2night show» και μίλησε για τη ζωή της στα μπουλούκια, καθώς οι γονείς της ήταν ηθοποιοί, τις μεγάλες συνεργασίες με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλά και για άγνωστες πτυχές και ιστορίες από τα παρασκήνια. Η σόφη ζαννίνου, καλεσμένη του γρηγόρη αρναούτογλου, αποκάλυψε πως πριν δυο χρόνια κόντεψε να πεθάνει.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url