Download Ελενα Παπαρίζου Κιλα 2020 Background

Download Ελενα Παπαρίζου Κιλα 2020 Background. Η εκθαμβωτική έλενα παπαρίζου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε εκείνους τους πικρόχολους που σχολιάζουν τα κιλά της και απέδειξε πως εκτός από μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και πανέμορφη γυναίκα, έχει και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Η έλενα παπαρίζου όταν ρωτήθηκε από τον γρήγορη αρναούτογλου στο the.

Eurovision 2020: Παπαρίζου και Φουρέιρα στο «Europe Shine ...
Eurovision 2020: Παπαρίζου και Φουρέιρα στο «Europe Shine ... from mylife.com.cy
Και το κυριότερο, τα έχει καλά με τον εαυτό της… Την πρώτη της συνέντευξη μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό της eurovision, αλλά και τα απαράδεκτα σχόλια body shaming που εμφανίστηκαν στα social παραχωρεί η έλενα παπαρίζου το βράδυ της πέμπτης. Η γνωστή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί το βράδυ της πέμπτης (27/5) στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου και σε ένα teaser video που κυκλοφορεί.

Η έλενα παπαρίζου απάντησε στα χυδαία σχόλια που δέχτηκε μετά την εμφάνισή της στην eurovision.

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της στο ρότερνταμ και στην eurovision 2021, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε με θάρρος και τόλμη σε όσους σχολίασαν αρνητικά τα. Αποστομωτική απάντηση της παπαρίζου στα σχόλια για τα κιλά: Η γνωστή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί το βράδυ της πέμπτης (27/5) στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου και σε ένα teaser video που κυκλοφορεί. Πόλεμος στο διαδίκτυο για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url