Get Παπαρίζου Gif

Get Παπαρίζου Gif. Με χιούμορ και ένα πλατύ χαμόγελο η έλενα παπαρίζου απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά τα κιλά και την εξωτερική της εμφάνιση, λίγες ημέρες μετά την παρουσία της στο ρότερνταμ στο πλαίσιο της eurovision 2021. Η έλενα παπαρίζου υπήρξε επίσημη προσκεκλημένη των ολλανδών, ως νικήτρια του διαγωνισμού, προκειμένου να τραγουδήσει το τραγούδι της από βίντεο:

Έλενα Παπαρίζου: Μάθαμε ποιος σχεδίασε το υπέροχο φόρεμά ...
Έλενα Παπαρίζου: Μάθαμε ποιος σχεδίασε το υπέροχο φόρεμά ... from www.infowoman.gr
Helena paparizou (έλενα παπαρίζου) στίχοι αν με δεις να κλαίω (an me deis na klaio): Το σώμα της έλενας παπαρίζου και τα περιττά κιλά αγένειας που πρέπει να χάσουμε μέχρι το καλοκαίρι. Η εκθαμβωτική έλενα παπαρίζου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε εκείνους τους πικρόχολους που σχολιάζουν τα κιλά της και απέδειξε πως εκτός από μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και πανέμορφη γυναίκα, έχει και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Σαν σήμερα, η έλενα παπαρίζου με την λαμπερή της παρουσία και με μια χορογραφία που ξεσήκωσε την ευρώπη φέρνει στην ελλάδα μια μεγάλη νίκη!

«στεναχωρήθηκα τόσο που έφαγα μπέργκερ» (vid). Και το κυριότερο, τα έχει καλά με τον εαυτό της… Η έλενα παπαρίζου τους έβαλε στη θέση τους με πηγαίο χιούμορ. Η έλενα παπαρίζου επιφυλάσσει πολλές στάσεις στη δέσποινα βανδή σε ιδιαίτερα για εκείνη σημεία αλλά και αγαπημένους της ανθρώπους για κεράσματα αυτό το σαββατοκύριακο το «my greece» σας ξεναγεί σε τοπία παραμυθένια, με οικοδέσποινα τη δέσποινα βανδή και ξεναγό την έλενα παπαρίζου.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url