Download Ανδρέασ Καψάλησ Παπαρίζου Γαμοσ PNG

Download Ανδρέασ Καψάλησ Παπαρίζου Γαμοσ PNG. Αυθόρμητη και παθιασμένη η ελενα παπαρίζου δεν διστάζει να αποκαλύψει τον ποταμό συναισθημάτων που νοιώθει για τον σύζυγό της ανδρέα καψάλη. Έχει πολύ καιρό να έρθει στη χώρα μας, μιας και γράφει τα νέα της κομμάτια και ασχολείται με την διεθνή της καριέρα.

Έλενα Παπαρίζου Και Ανδρέασ Καψάλησ : Eidhseis Me 8ema ...
Έλενα Παπαρίζου Και Ανδρέασ Καψάλησ : Eidhseis Me 8ema ... from images.newsnowgreece.com
Αυθόρμητη και παθιασμένη η ελενα παπαρίζου δεν διστάζει να αποκαλύψει τον ποταμό συναισθημάτων που νοιώθει για τον σύζυγό της ανδρέα καψάλη. Δεδομένη, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, του mega, θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση του αριθμού καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσια, καθώς από την 1η ιουνίου αναμένεται όριο. Ήταν παντρεμένος απο το 2005, με την αρετή σουβατζόγλου και πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενους γάμους του.

Στο γάμο του σπύρου καψάλη (πετρωτό) με τη χαρά τριανταφύλλου (λαδικού υπάτης) που έγινε στις 10 οκτωβρίου 2015 στο ''κτήμα πασιάκου'' στη λαμία.

Η έλενα παπαρίζου αποκάλυψε στον πέτρο κωστόπουλο και την τζένη μπαλατσινού πως γνώρισε τον αγαπημένο της ανδρέα καψάλη. Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί την κρύα εποχή του χειμώνα, έτσι πραγματοποίησε το γάμο του μια όμορφη μέρα του γενάρη στη λεμεσό της κύπρου. Στις 31 ιανουαρίου του 1982 γεννήθηκε η έλενα παπαρίζου. Ακόμα αναμένουμε από τους εμπειρογνώμονες, να μας πουν πότε θα πρέπει να συμβεί αυτό».


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url