22+ Παναιτωλικοσ Παναθηναικοσ 1-0 Pics

22+ Παναιτωλικοσ Παναθηναικοσ 1-0 Pics. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Προηγήθηκε στο 6' με δυνατό σουτ του εντινγκά από πλάγια θέση και με σωστή τακτική δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να δημιουργήσει ευκαιρίες στο α' ημίχρονο.

Βίντεο: Τρελαίνει κόσμο ο θηλυκός... Ρόμπεν! (video ...
Βίντεο: Τρελαίνει κόσμο ο θηλυκός... Ρόμπεν! (video ... from filathlos.gr
Đọc báo tin tức online việt nam & thế giới nóng nhất trong ngày về thể thao, thời sự, pháp luật, kinh doanh,. Ο παναθηναϊκός στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα κέρδισε πέναλτι στο 19΄, όταν ο μάρκος πάουλο ανέτρεψε τον βέργο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, ο παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.

Đọc báo tin tức online việt nam & thế giới nóng nhất trong ngày về thể thao, thời sự, pháp luật, kinh doanh,.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! «δεν ήρθαμε καθόλου στο αγρίνιο» απογοητευμένος με την εμφάνιση του παναθηναϊκού και την ήττα από τον παναιτωλικό εμφανίστηκε ο γιάννης αναστασίου. Η παρακάμερα του αγώνα με τον παναιτωλικό στη λεωφόρο. Άναψε… πράσινο για την δημιουργία δεύτερης ομάδας.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url