Get Τροχαιο Ατυχημα Σημερα Κερατεα Images

Get Τροχαιο Ατυχημα Σημερα Κερατεα Images. Στο σημείο βρίσκεται αστυνομία η οποία διευθετεί την τροχαία. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του σιγμα χριστόδουλο μεταξά, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Νίκαια - Αναποδογύρισε αυτοκίνητο ...
Σοκαριστικό τροχαίο στη Νίκαια - Αναποδογύρισε αυτοκίνητο ... from www.pineiosnews.gr
Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 8 το πρωί όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται, μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην πόλη της ιεράπετρας. Τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο ποσειδώνος. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και να έχουν μετακινηθεί σε καταφύγια.

Πέμπτη, 27 μαΐου 2021 σήμερα δεν υπάρχει κάποια γνωστή γιορτή.

Από το τροχαίο προκλήθηκαν κάποιες μικρές υλικές ζημιές, ωστόσο, η ακινητοποίηση της νταλίκας στη μέση του ρεύματος έχει προκαλέσει ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία στους διερχόμενους οδηγούς. Το τροχαίο συνέβη στο περιστέρι, ενώ όπως ενημέρωσε στο μήνυμά του στο facebook ο μάκης χουλιάρας, ο. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook του φίλου του και επίσης σεισμολόγου, μάκη χουλιάρα, ο άκης τσελέντης νοσηλεύεται στο θριάσιο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη. Από το τροχαίο προκλήθηκαν κάποιες μικρές υλικές ζημιές, ωστόσο, η ακινητοποίηση της νταλίκας στη μέση του ρεύματος έχει προκαλέσει ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία στους διερχόμενους οδηγούς.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url