21+ Σεισμοσ Τουρκια 1999 PNG

21+ Σεισμοσ Τουρκια 1999 PNG. Το 1999 σεισμός μεγέθους 7,6 βαθμών έπληξε την πόλη ιζμίτ, 90 χλμ. Ο σεισμός του ιζμίτ συνέβη στις 17 αυγούστου 1999 και είναι μια από τις πιο καταστροφικές στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της τουρκίας.

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Β΄ ΚΥΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΘΑ ...
ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Β΄ ΚΥΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΘΑ ... from 1.bp.blogspot.com
Αυξάνονται συνεχώς οι νεκροί στην τουρκία από το σεισμό ενώ γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωση. Τα τουρκικά μμε έκαναν λόγο για τραυματισμούς και αγνοουμένους, με τις εικόνες από τη σμύρνη να δείχνουν πολυκατοικίες που έχουν καταρρεύσει σαν χάρτινοι πύργοι και τον τρόμο των κατοίκων. Νοτιοανατολικά της κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 17.000 άνθρωποι.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην πόλη ιζμίτ, που είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας του κοτζαελί και είχε μέγεθος 7,6 ρίχτερ.

Mε συνοδεία μεγάλης δημοσιογραφικής αποστολής αναμένεται να επισκεφθεί την ελλάδα ο υπουργός εξωτερικών της τουρκίας μεβλούτ τσαβούσογλου. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην πόλη ιζμίτ. Πρόκειται για το ίδιο ρήγμα που τον αύγουστο του 1999 είχε δώσει σεισμό 7,5 βαθμών της «παρότι υπάρχει το προηγούμενο του 1999, δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν ένας τόσο ισχυρός σεισμός θα. Νοτιοανατολικά της κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 17.000 άνθρωποι.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url