15+ Έλενα Παπαρίζου Γεννησε Pictures

15+ Έλενα Παπαρίζου Γεννησε Pictures. Την πρώτη της συνέντευξη μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό της eurovision, αλλά και τα απαράδεκτα σχόλια body shaming που εμφανίστηκαν στα social, παραχωρεί η έλενα παπαρίζου το βράδυ της πέμπτης. Η γνωστή επιτυχία της έλενας παπαριζου γύρνα με στο χθες σε live εκτέλεση απο το πρόγραμμα του alpha 25/12/2010.

Έλενα Παπαρίζου Γεννησε : Elena Paparizoy Olh H Alh8eia ...
Έλενα Παπαρίζου Γεννησε : Elena Paparizoy Olh H Alh8eia ... from www.bovary.gr
Η έλενα παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 ιανουαρίου 1982 στην σουηδία και συγκεκριμένα στο μπορός. Η έλενα παπαρίζου αποκαλύπτει ότι με τον τόνυ μαυρίδη έπιασε πάτο. Σήμερα κλείνει τα 30 της χρόνια!

Μισό να δείρω τη μαμά κι έρχομαι να παίξουμε.

Το σάββατο 22 μαΐου η έλενα παπαρίζου, στο πλαίσιο του rock the roof, ενός θεαματικού πάρτι που έγινε σε ταράτσες του ρότερνταμ αναβίωσε την μεγάλη και μοναδική νίκη της ελλάδας στη eurovision, δεκαέξι χρόνια μετά. Οι δύσκολες ώρες της παπαρίζου. Μετά την μεγάλη επιτυχία του «αν με δεις να κλαίω» το οποίο έφτασε στο top3 του official airplay chart και συγκέντρωσε περισσότερες από 23.000.000 προβολές στο youtube, η έλενα παπαρίζου επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «έτσι κι έτσι». Η έλενα υπέγραψε συμβόλαιο με τη sony bmg greece και κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο αναπάντητες κλήσεις το δεκέμβριο του 2003 (το οποίο ηχογραφήθηκε ξανά στα αγγλικά με τίτλο i don't want you here anymore).


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url