Get Ξανθη Παναιτωλικοσ Pictures

Get Ξανθη Παναιτωλικοσ Pictures. Σφυρίζει ο σιδηρόπουλος, με var τα μπαράζ. Η ξάνθη κι ο παναιτωλικός θα διασταυρώσουν σήμερα (15:30) τα ξίφη τους στα πηγάδια, στον πρώτο αγώνα μπαράζ με έπαθλο μία θέση στη superleague της νέας.

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Παρατείνεται το lockdown έως τις ...
Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Παρατείνεται το lockdown έως τις ... from www.metrosport.gr
Στην αποστολή του αγώνα με την ξάνθη συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, μεντίνα, βάντερσον, καρασαλίδης, αρσούρα, ταχάρ, μάζουρεκ, ματσόλα, ντίας, αριγίμπι, ντουάρτε, καρέλης. Η ξάνθη επιθυμεί να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία και να στείλει τον παναιτωλικό στη δεύτερη, την ώρα που οι αγρινιώτες ελπίζουν ότι θα διατηρηθούν στα «μεγάλα σαλόνια» και δεν θα.

Στην αποστολή του αγώνα με την ξάνθη συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:

Η ξάνθη απάντησε με τον μεχία στο 16' με τον μέσο της ξάνθης μέσα από την περιοχή να πιάνει το βολέ που έφυγε αρκετά στο 27' όμως η ξάνθη με μια ωραία επιθετική ενέργεια πήρε το προβάδισμα. Ο τάσος σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα της ξάνθης με τον παναιτωλικό για τα μπαράζ ανόδου. Δεν είναι υπερβολή ο αγώνας ανάμεσα στην ξάνθη και τον παναιτωλικό να χαρακτηριστεί ως ο αγώνας της χρονιάς. Το πρώτο από τα δύο μπαράζ, για το ποιος εκ των ξάνθης και παναιτωλικού, θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην super league γίνεται σήμερα στα πηγάδια.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url