41+ Νύφη Ελενα Παπαρίζου Γαμοσ Pictures

41+ Νύφη Ελενα Παπαρίζου Γαμοσ Pictures. Στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου βρέθηκε η έλενα παπαρίζου λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον τελικό εurovision! Παντρεύεται η έλενα παπαρίζου στις αρχές καλοκαιριού τον αγαπημένο της ανδρέα καψάλη.

Έλενα Παπαρίζου: Έπεσαν οι υπογραφές! Το βήμα στη ζωή της ...
Έλενα Παπαρίζου: Έπεσαν οι υπογραφές! Το βήμα στη ζωή της ... from www.youweekly.gr
Η επική απάντηση της έλενας παπαρίζου μετά το body shaming που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην εκπομπή the 2night show με τον γρηγόρη αρναούτογλου εμφανίζεται απόψε το βράδυ η έλενα παπαρίζου. Οργισμένες αντιδράσεις στο κοινό προκάλεσαν τα σχόλια ορισμένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στόχο είχαν να πλήξουν την έλενα παπαρίζου για τα κιλά της…

Είναι η πρώτη συνέντευξη της έλενας παπαρίζου μετά τη θεαματική της εμφάνιση στον τελικό της eurovision.

Η ελενα παντρευτηκε τον ιουνιο 12 αυγ 2015 | 16:31. Εκθαμβωτική έλενα παπαρίζου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε εκείνους τους πικρόχολους που σχολιάζουν τα κιλά της και απέδειξε πως εκτός από μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και πανέμορφη γυναίκα, έχει και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Την πρώτη της συνέντευξη μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό της eurovision, αλλά και τα απαράδεκτα σχόλια body shaming που εμφανίστηκαν στα social, παραχωρεί η έλενα παπαρίζου το βράδυ της πέμπτης. Δάκρυσε η έλενα παπαρίζου στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου, the 2night show!


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url