21+ Καιτη Φινου Γαμοι Pics

21+ Καιτη Φινου Γαμοι Pics. Η καίτη φίνου (έδεσσα 30 δεκεμβρίου 1958) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Για το «σπίτι του ηθοποιού», στο οποίο μένει αλλά και για τον σύντροφό της μίλησε σήμερα στην κάμερα του «pop up» η καίτη φίνου.

Συντετριμμένη η Καίτη Φίνου στην κηδεία του Ψάλτη - ΒΙΝΤΕΟ
Συντετριμμένη η Καίτη Φίνου στην κηδεία του Ψάλτη - ΒΙΝΤΕΟ from media.enikos.gr
Η καίτη φίνου (έδεσσα 30 δεκεμβρίου 1958) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Η καίτη φίνου πρόσθεσε επίσης: Κάθε βράδυ πήγαινα στα επείγοντα με έναν άλλο πόνο, ένα άλλο πνίξιμο.

Η καίτη φίνου έκανε ένα τατουάζ στο χέρι της με το αρχικό γράμμα του ονόματος της αδερφής της, το οποίο έχει επάνω του δύο φτερά και ένα φωτοστέφανο.

Η καίτη φίνου, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα από τα πολλά αγενή σχόλια που «aπό τα πιο ευγενικά που γράφουν κάποιοι κομπλεξικοί» σχολίασε η καίτη φίνου. «ό,τι δεν έχω να φάω κάνουν πολύ λάθος. Η καίτη φίνου έκανε ένα τατουάζ στο χέρι της με το αρχικό γράμμα του ονόματος της αδερφής της, το οποίο έχει επάνω του δύο φτερά και ένα φωτοστέφανο. Contact καιτη φινου on messenger.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url