View Ελενα Παπαρίζου Γιουροβιζιον 2005 PNG

View Ελενα Παπαρίζου Γιουροβιζιον 2005 PNG. Helena paparizou represented greece at the 2005 eurovision song contest in kyiv with the song my number one. 21th may 2005 commentator :

Έλενα Παπαρίζου:Άναψε φωτιές στην πρεμιέρα φορώντας καυτό ...
Έλενα Παπαρίζου:Άναψε φωτιές στην πρεμιέρα φορώντας καυτό ... from scdn.star.gr
Τα άθλια σχόλια για την ελενα παπαρίζου στη eurovision. Στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου βρέθηκε η έλενα παπαρίζου λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον τελικό εurovision! Η εκθαμβωτική έλενα παπαρίζου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε εκείνους τους πικρόχολους που σχολιάζουν τα κιλά της και απέδειξε πως εκτός από μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και πανέμορφη γυναίκα, έχει και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Τα σχόλια στο τουιτερ για την έλενα παπαρίζου δείχνουν ότι είμαστε σάπιοι.

Helena paparizou represented greece at the 2005 eurovision song contest in kyiv with the song my number one. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε και τα με αφορμή το bullying που δέχτηκε η κουκλάρα έλενα παπαρίζου (απο τους loosers που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να βρίσκουν λάθη και να. This is η έλενα παπαρίζου απαντά υποδειγματικά… η έλενα παπαρίζου απαντά υποδειγματικά στα σχόλια που δέχθηκε για την. Η επική απάντηση της έλενας παπαρίζου μετά το body shaming που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url