41+ Καιτη Φινου Σταθησ Ψαλτησ Background

41+ Καιτη Φινου Σταθησ Ψαλτησ Background. Συντετριμμένη η ηθοποιός καίτη φίνου παραβρέθηκε σήμερα στην κηδεία του στάθη ψάλτη στο κοιμητήριο ζωγράφου, προκειμένου να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Για το «σπίτι του ηθοποιού», στο οποίο μένει αλλά και για τον σύντροφό της μίλησε σήμερα στην κάμερα του «pop up» η καίτη φίνου.

ΜΑΝΙΝΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΠΑΤΤΥ_κόμικς για κορίτσια
ΜΑΝΙΝΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΠΑΤΤΥ_κόμικς για κορίτσια from www.mycomics.gr
By καίτη φίνου · updated about 3 years ago. Σκηνοθεσια γιαννησ χαρτοματζιδησ σεναριο λακησ μιχαηλιδησ πρωταγωνιστουν σταθησ ψαλτησ καιτη φινου. Σταθης ψαλτης, κωστας καρρας, καιτη φινου, ρικα διαλυνα, μακης δεμιρης, χρηστος βαλαβανιδης.

«ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο στάθης.

Η καίτη φίνου ήταν καλεσμένη της ελεονώρας μελέτη το βράδυ της τετάρτης. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την καίτη φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως καμικάζι αγάπη μου, τροχονόμος βαρβάρα, τα καμάκια, βασικά καλησπέρα. Η καίτη φίνου δεν πίστεψε ποτέ στη ζωή της ότι ήταν όμορφη και star, παρά το γεγονός ότι στα 80s μεσουρανούσε. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για καιτη φινου σταθησ ψαλτησ από το pagenews.gr.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url