37+ Σεισμοσ Τωρα Μυτιληνη Pictures

37+ Σεισμοσ Τωρα Μυτιληνη Pictures. Online υπηρεσίες εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική.

Συμβαίνει τώρα: Σεισμός στη Μυτιλήνη! Ταρακουνήθηκε το νησί
Συμβαίνει τώρα: Σεισμός στη Μυτιλήνη! Ταρακουνήθηκε το νησί from www.true.gr
Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Κύριε χουλιάρα καλή σας μέρα, είναι καιρός τώρα που δεν.

Κύριε χουλιάρα, τώρα τελευταία διαβάζω και ακούω για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου δευτέρα, 13 σεπτεμβρίου 2010, 14:13.

Τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι το φαινόμενο αν και σε. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Προβληματίζουν οι περιπτώσεις θρομβώσεων σε κύπρο και μυτιλήνη. Θυμήθηκε που μικρός ήλθε στην γενέτειρα της μητέρας του, στήν συκαμνιά, να γνωρίσει τη γιαγιά του, τους συγγενείς του.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url